Με την όμορφη Θεσσαλονίκη και την Ιωάννα Τούνη συνδέθηκε η εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα Τούνη υποδέχθηκε την εκπομπή του Open στο κατάστημα ένδυσης που έχει ανοίξει στην συμπρωτεύουσα. Ωστόσο, ένα πλάνο που είδε η Κατερίνα Καινούργιου την ξάφνιασε και θέλησε να το δει καλύτερα. Αυτό που είδε η παρουσιάστρια ήταν η Ιωάννα Τούνη σε κούκλα στη βιτρίνα, ενώ δίπλα της ήταν η κολλητή της, Στέλλα Πάσαρη, επίσης σε κούκλα.

«Εσύ είσαι η μία κούκλα στη βιτρίνα! Σας έκαναν κούκλες! Καλά, είναι φανταστικό» παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Ναι, είμαι εγώ και η κολλητή μου η Στέλλα που έχουμε φτιάξει αυτό το μαγαζί» αποκρίθηκε, αμέσως, η Ιωάννα Τούνη.

Στην συνέχεια οι δυο τους μίλησαν για τα ρούχα με την Ιωάννα Τούνη να διευκρινίζει: «Ότι θέλω να φορέσω το βγάζω».

Η on air επαγγελματική πρόταση

«Θα σε δούμε τηλεοπτικά; Θα τραγουδήσεις;» θέλησε να μάθει η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Τούνη να απαντά πως δεν ξέρει αν τελικά θα συμμετάσχει στο «Just the2Us» καθώς και άλλες φορές έχει κάνει την συγκεκριμένη συζήτηση αλλά κάτι προκύπτει και ακυρώνεται.

«Να σου κάνω μια πρόταση για του χρόνου;» ξάφνιασε στην συνέχεια την Ιωάννα Τούνη η Κατερίνα Καινούργιου και έριξε on air την επαγγελματική πρόταση για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Σου έχει γίνει πρόταση για το Just και το ξέρω αν γίνεται να συνδεόμαστε μια φορά την εβδομάδα και να κάνουμε από το μαγαζί σου στη Θεσσαλονίκη, γυναικεία θέματα» πρότεινε η παρουσιάστρια του Open με την Ιωάννα Τούνη να είναι «θερμή» σε αυτό το ενδεχόμενο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.