Για να γιορτάσουν τη συνεργασία Nespresso x Chiara Ferragni, οι Nespresso και Chiara Ferragni διοργάνωσαν ένα exclusive event στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με ιδιαίτερο στιλ, απόλυτη κομψότητα και διασημότητες από τον χώρο της μόδας και των μέσων ενημέρωσης.

Ο Κίμων Φραγκάκης, ως παρουσιαστής της εκδήλωσης, κάλεσε την Chiara Ferragni να απαντήσει στις ερωτήσεις των διακεκριμένων προσκεκλημένων, ενώ μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη συνεργασία με τη Nespresso, τη μόδα, την επιχειρηματικότητα, τη γυναικεία ενδυνάμωση και τη βιωσιμότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Chiara Ferragni μαζί με την ομάδα των Nespresso Baristi παρουσίασαν τον καφέ της και φωτογραφήθηκαν με τους καλεσμένους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ακολούθησε δείπνο όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την παγκοσμίου φήμης ψηφιακή επιχειρηματία.

Η Chiara Ferragni είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτήν τη συνεργασία. Είναι ακόμη μεγαλύτερη χαρά που μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω την οικογένεια της Nespresso στην Ελλάδα και να γιορτάσω τη δημιουργία της limited edition συλλογής Nespresso X Chiara Ferragni με σημαντικούς καλεσμένους. Ο εορτασμός της limited edition συλλογής στην Ελλάδα είναι η ουσία του ιδανικού καλοκαιριού μου.»

Ο Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso Hellas δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτήν την παγκόσμια συνεργασία και είναι μεγάλη τιμή για εμάς που η Chiara Ferragni επισκέφθηκε την Ελλάδα».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας Nespresso x Chiara Ferragni, η Ιταλίδα επιχειρηματίας μεταμόρφωσε μερικά από τα πιο αγαπημένα μηχανήματα και αξεσουάρ Nespresso με το εικονικό στιλ της, χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και ζωντανά σχέδια, διαθέσιμα στο www.nespresso.gr

Ακολουθήστε τη Nespresso στο IG @ nespresso.gr και την Chiara Ferragni στο @chiaraferragni για να ενημερωθείτε για το πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα #NespressoxChiaraFerragni.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.