Στον αθέμιτο ανταγωνισμό που υπάρχει μέσα στον θεατρικό χώρο, μίλησε η Σοφία Μανωλάκου, στην εκπομπή «Pop Up»,  αποκαλύπτοντας την πιο ακραία, άδικη συμπεριφορά που δέχθηκε από συνάδελφο της!

«Πιστεύω ότι στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει ανταγωνισμός. Σε όλες τις δουλειές, όχι μόνο στη δική μας. Πόσο μάλλον στη δική μας που υπάρχει και αυτή η προβολή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός, ο εγωισμός. Βέβαια, αν τα απομυθοποιήσεις όλα αυτά και το δεις σαν ένα επάγγελμα δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα» τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Έχει τύχει να με τραβήξουν πίσω για να βγουν στη θέση μου στην υπόκλιση για να φανεί εκείνος. Και αυτό επειδή την προηγούμενη ημέρα, στη γενική μας δοκιμή, είπε ο σκηνοθέτης «Σοφία κράτησε αυτό το ωραίο βλέμμα στο σημείο που βγαίνεις στην υπόκλιση». Πάω να βγω, λοιπόν, την επόμενη και με τραβάει ο ηθοποιός και βγαίνει στη θέση μου».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.