Για αρκετά ζητήματα μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την παρουσία της στα βραβεία του MAD.

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», ανέφερε το μοντέλο αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Σε ερώτηση για τη νέα κριτή του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Τέλος, για τα προσωπικά της η παρουσιάστρια του ALPHA είπε τα εξής: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.