Τόσο καιρό ήταν κάτι σαν… κοινό μυστικό. Όλοι το ήξεραν αλλά οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους, στην αρχή της τουλάχιστον, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό, πλέον, αποτελεί παρελθόν γιατί η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η… «αποκάλυψη», έγινε στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά». Η νεαρή ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε και απάντησε:

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός» είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν με τον γνωστό σεφ:

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Στο ίδιο δίλημμα, πάντως, κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος το έκανε επιστρατεύοντας το γνωστό χιούμορ του: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.