Στην περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

«Δεν ήταν ανησυχητικό αυτό που πέρασα, αλλά ήταν βασανιστικό. Δόξα σοι ο Θεός το ξεπέρασα με πολλή πίστη, με πολλή δύναμη, με πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω.

Όλα ξεκίνησαν από ένα προβληματάκι που είχα στο στομάχι, έκανα ένα χειρουργείο και πήγε καλά. Μετά έπαθα ξαφνικά μια διάτρηση, κάνουμε δεύτερο χειρουργείο, αφαιρούμε 2/3 στομάχου. Σε επτά ημέρες κάνει συρίγγιο όπου κράτησε οκτώ μήνες» είπε η Σοφία Βόσσου και πρόσθεσε:

«Η γεύση μου ήταν αλλοιωμένη και μου ερχόταν αηδία. Όταν πήγα 37 κιλά φοβήθηκα. Βασικά δεν φοβήθηκα εγώ αλλά ο γιατρός μου. Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπε να κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο, γιατί πεθαίνω. Εγώ του είπε ότι θα πάω να αλλάξω χρόνο στο σπίτι μου και θα έρθω την άλλη μέρα. Και όντως αυτό έκανα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.