Πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε τον πολυαγαπημένο του αδερφό, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο. Φαίνεται πως η ευαισθησία του για το συγκεκριμένο θέμα θα τον «οδηγήσει» να κάνει μια κίνηση που θα συγκινήσει.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» ο παίκτης του Survivor θα δώσει μέρος της αμοιβής του στα παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά. Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι», είπε η δημοσιογράφος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.