Η Μίνα Αρναούτη έχασε την αγωγή που είχε κατατεθεί εις βάρος της από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 11.500 ευρώ.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv συνάντησε την Μίνα Αρναούτη στη Μύκονο και η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις ενώ υπογράμμισε πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη στο κινητό της το οποίο δεν έχει παίξει πουθενά.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», ανέφερε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη πρόσθεσε επίσης: «Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.