Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, έγιναν χθες γονείς για πρώτη φορά και οι δυο τους πετούν στα… σύννεφα από ευτυχία.

Το ζευγάρι, κατά το παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν μέχρι να μπορέσει η Χριστίνα Μπόμπα να μείνει έγκυος.

«Έδωσε και ένα πολύ ωραίο μήνυμα η Χριστίνα στις γυναίκες, και αυτό πρέπει να κρατήσουμε, να μη το βάζουν κάτω και θα έρθει η ώρα και η στιγμή που πρέπει και να μην απογοητεύονται», είπε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου στον «αέρα» του Love It.

«Για εκείνες τις γυναίκες που πραγματικά το επιθυμούν και όντως προσπαθούν. Καμιά φορά και οι δυσκολίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει, πίστη και αγάπη. Θα έρθει και η δική μας η στιγμή», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην συνέχεια.

Η Μάρτζυ Λαζάρου απάντησε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει και η δική σου Ιωάννα μου, στο ευχόμαστε», ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος με όσα της είπε, έκανε την παρουσιάστρια να σκύψει το κεφάλι για να κρύψει την συγκίνηση που είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο της. «Ιωάννα μου, θα έρθει. Αν το κυνηγάς κι αν το θες, θα έρθει. Το θέμα είναι να έρθει ο άντρας που θα θες να έχεις ένα παιδί μαζί του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτόμαστε, να είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο» της είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.