Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Νυφικό Κρεβάτι» όπου πρωταγωνιστεί, στο πλευρό του Ορέστη Τζιόβα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοκαριστικό έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς.

«Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Θεωρώ ότι αν σε γεγονότα πάρα πολύ σοβαρά η καταδίκη είναι τόσο μικρή σε διάρκεια, τότε στις υποθέσεις που αναφέρεσαι θα είναι κάτι αστείο», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Δε μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Μιλάμε για γυναικοκτονίες αυτή τη στιγμή, δε περνάω πολύ καλά με όλο αυτό, είμαι σε οριακό κομμάτι. Διαμαρτύρομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μπορέσω να διαμαρτυρηθώ και με άλλο τρόπο αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Νομίζω πως όλες μας κάτι πρέπει να κάνουμε. Οι νόμοι δε μας ευνοούν. Ένας βιαστής εκτίει μια ποινή πέντε χρόνων, βγαίνει έξω και ξαναβιάζει».

«Δεν είμαι προστατευμένη από πουθενά, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά μου, ούτε καμία γυναίκα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να διαμαρτυρηθούμε αλλά μόνο στα social media, πρακτικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δε θέλω να έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όμως υπάρχουν γεγονότα που μιλούν από μόνα τους», είπε επίσης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Το «κόψιμο» του «Booth»

Μια από τις αγαπημένες δουλειές της Πηνελόπης Αναστασοπούλου ήταν το «Booth», η εκπομπή η οποία παρουσίαζε μαζί με την Σοφία Μουτίδου, την Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία Ρήγα.

Η εκπομπή «κόπηκε» πρόωρα και η Πηνελόπη Αναστασόπουλου τόνισε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, πως αυτό «σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσωπική αποτυχία».

«Μου κακοφάνηκε πολύ. Το αγαπούσα και θεωρώ ότι χρειαζόταν αυτή η εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση γιατί έβλεπα το feed back που έπαιρνα από τον κόσμο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.