Τα social media επέλεξε η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για να ξεκαθαρίσει αν η κόρη της έχει κακοποιηθεί ή όχι από τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Η μητέρα της παίκτριας του Survivor, με μια μακροσκελή ανάρτηση βάζει τέλος στις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του Σάκη Κατσούλη προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η κυρία Γωργία Χαραλαμποπούλου πήρε θέση για το θέμα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍 κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας 💪ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ.

Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης. Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ.

Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του κατσουλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου ((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν αμεσα))

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ💪 που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karate ή πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ».

Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκωθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. …

Posted by Γεωργία Χαραλαμποπούλου on Tuesday, June 22, 2021
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.