Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι παίκτες του Survivor το βράδυ της Τρίτης καθώς μοιράστηκαν με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και τους τηλεθεατές, προσωπικές ιστορίες που τους έχουν «στιγματίσει».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τον θάνατο που τον «χάραξε» για πάντα, αυτόν του μικρού του αδερφού από όγκο στο κεφάλι.

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Πήρα το ρίσκο γιατί μου το έμαθε η ίδια η ζωή. Είχαμε μια απώλεια δραματική για μένα. Μου στοίχησε ίσως τα παιδικά μου χρόνια. Την απώλεια του αδελφού μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια γιατί μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Έπρεπε να είμαι εκεί, στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου, στην μητέρα μου. Να τους στηρίζω. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία».

«Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.Είχα στήριγμα τον αδελφό μου, τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο παίκτης του Survivor.

«Μου μαγείρευε και με πρόσεχε ο μεγάλος μου αδελφός. Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, μπορεί να φαίνεται όλα τέλεια αλλά κάθε σπίτι έχει το δικό του τζάκι και τα δικά του προβλήματα. Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν ξανά τέτοιο πόνο» ανέφερε στην συνέχεια και ξέσπασε σε κλάματα.

«Λύγισε» ο Γιάννης Πουλόπουλος

Η πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open σχολίασε τα συγκινητικά πλάνα τα οποία προβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Survivor.

Όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος άκουσε την ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του καθώς ξύπνησαν οι μνήμες από τη δική του απώλεια.

Ο δημοσιογράφος, έχει χάσει τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα το 1995.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Γιώργο που η σκέψη του είναι στους γονείς του. Από αυτή τη στιγμή και μετά εννοείται ότι η σκέψη όλων είναι στους γονείς μας, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι η ζωή σου είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον, έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί ένας γονιός να ζήσει. Και όταν μετά από μερικά χρόνια το έζησαν κι αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αν δεν το βιώσει. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.