Για τη φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη , τις Άγριες Μέλισσες αλλά και τον έρωτα που τον έσωσε από τον τζόγο μίλησε, μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Χειλάκης που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» στην ΕΡΤ.

«Θεωρούσαμε ότι η βίαιη συμπεριφορά ήταν κάτι κανονικό. Μεγαλώνοντας μάθαμε ότι αν με χτυπήσεις θα σε χτυπήσω. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι ο άνθρωπος ο οποίος, καθ΄έξιν μικροτσούτσουνος, ο ελλιπείς δηλαδή, θεωρεί ότι μέσω του σεξ μπορεί να επιβληθεί. Το φλερτ δεν είναι παρενόχληση. Αυτός ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Όχι μόνο τιμωρίας. Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε τελικά συνέβαινε. Απλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο άνθρωπος που έχει θέμα σεξουαλικό, έφτανε σε βιασμό» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφερόμενος στη φιλία του με τον  Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε:

«Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι η απόδειξη ότι το σκοτάδι τελικά είχε καλύψει και τον ίδιο, αν αποδειχτεί. Θα πάω να τον δω στη φυλακή αν… Νομίζω ότι όλοι όσοι γνωρίζαμε τον Δημήτρη ξέραμε ότι είναι ένα παιδί το οποίο προσπαθούσε να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, δεν τον αγιοποιεί αυτό».

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» τόνισε: «Την τηλεόραση, αν είσαι έξυπνος τη χρησιμοποιείς υπέρ των πραγμάτων που θες κι εσύ να κάνεις. Παίζω έναν πατριώτη της λαϊκής δεξιάς. Το λέω έτσι γιατί ειδικά με τη Χρυσή Αυγή τα τελευταία 15 χρόνια, ξεβρακώθηκε η έννοια της λαϊκής δεξιάς. Πατριώτες είμαστε όλοι όταν νοιαζόμαστε για το ευ ζην μας. Έχω κάνει πολύ λίγη δουλειά με τον ρόλο, δεν έχω πάρει στα χέρια μου όλα τα κείμενα, έχω συζητήσει όμως προς τα που πηγαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που δημιουργεί πρόβλημα στο χωριό».

Τέλος, ανέφερε πως ο έρωτας με την Αθηνά Μαξίμου ήταν η κινητήριος δύναμη για να κόψει τα τυχερά παιχνίδια. Υπήρξε περίοδος που κάθε μέρα πήγαινε στο καζίνο στο Λουτράκι. «Κόλλησα με τον τζόγο βλακωδώς, εξαιτίας μιας ταινίας. Ο έρωτας με έσωσε από τον τζόγο. Η Αθηνά. Η έλξη του έρωτα ήταν πιο μεγάλη από την έλξη του τζόγου ή του οτιδήποτε. Όταν γνωριστήκαμε και ήμασταν μαζί, μετά από λίγους μήνες σταμάτησα να πηγαίνω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.