Στην ομορφιά που τη συνόδευσε από την αρχή της καριέρας της στον χώρο της υποκριτικής και η οποία, όπως η ίδια είπε, της άνοιξε πόρτες, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής Pop Up, η αγαπημένη ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού.

«Βέβαια και με βοήθησε η ομορφιά. Όλοι έλεγαν ότι ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι! Αυτό μου άνοιξε κάποιες πόρτες. «Δεν υπήρξα ποτέ Σταρ Ελλάς. Έκανα μια ταινία και μέσα σε αυτήν συμμετέχω στα καλλιστεία. Ίσως από αυτή την εικόνα της ταινίας να έχει δοθεί η εντύπωση στον κόσμο πως έχω συμμετάσχει στα καλλιστεία» είπε η Μπέτυ Λιβανού και πρόσθεσε:

«Σαφώς και το να είσαι ένας όμορφος άνθρωπος βοηθάει. Κακά τα ψέματα. Ανάλογα όμως πως θα το χειριστείς και συ αυτό το θέμα. Αν μείνεις εκεί ή αν προχωρήσεις και λίγο παραπέρα από αυτό. Δεν έχω καθόλου το άγχος της εικόνας και της ομορφιάς. Ειλικρινά. Είμαι μια θα έλεγα γοητευτική κυρία της ηλικίας μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.