Την πόρτα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πέρασε το πρωί της Τρίτης, η Ελένη Κρίτα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Παρά Πέντε» όπου συμμετείχε αλλά και τις απώλειες που την «σημάδεψαν».

«Η πρώτη απώλεια ήταν του μπαμπά μου στα δέκα. Έχω ζήσει πολλές απώλειες. Η μητέρα μου έφυγε σε μεγάλη ηλικία κι ήταν φυσικό… Στις υπόλοιπες απώλειες με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά. Όταν έχασα τον πρώτο μου άντρα και πατέρα του γιου μου ναι μεν είχαμε χωρίσει αλλά είχαμε μια συγγενική σχέση, όπως οι άνθρωποι που χωρίζουν αλλά θέλουν το παιδί τους να νιώθει καλά κι ότι είναι αγαπημένοι. Ήταν δικός μου άνθρωπος. Είχα δίπλα μου και τον Μίμη Χρυσομάλλη, που είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν σύντροφο και σου κρατά το χέρι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Κρίτα.

«Στον θάνατο του Μίμη, που ήμουν μόνη μου, νομίζω ότι με βοήθησε πολύ η δουλειά κι ότι ήρθε το Παρά Πέντε σαν από μηχανής Θεός λίγους μήνες μετά… Μου λείπει σήμερα η συντροφικότητα. Όταν μεγαλώνεις δεν θέλεις τόσο το πάθος, την έξαλλη ζωή κι όσα μας έτρεφαν στους πιο νεανικούς έρωτες. Σου λείπει πιο πολύ ένας άνθρωπος που θα είσαι μαζί και στα καλά και στα άσχημα κι αν γεράσεις, αν ασχημύνεις, αν καταρρεύσεις και θα είσαι στο κρεβάτι του πόνου κι ο άλλος θα σε βλέπει πάντα θεά. Ζηλεύω τους ανθρώπους που γερνάνε μαζί χέρι – χέρι» συμπλήρωσε η Ελένη Κρίτα.

Η δεύτερη καριέρα λόγω του «Παρά Πέντε»

Η Ελένη Κρίτα μετρά 37χρόνια επαγγελματικής πορείας ως ηθοποιός. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε η μεγάλη αναγνωσιμότητα ήρθε μετά την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά το «Παρά Πέντε» όπου υποδύονταν το ρόλο της «Μαριλένας».

«Οι πρώτες μου δουλειές ήταν τηλεοπτικές στην ΕΡΤ. Μετά ασχολήθηκα περισσότερο με το θέατρο. Και σε θέατρα ρεπερτορίου. Δεν είχα την πολύ πλατιά αναγνώριση που συνέβη μετά το ‘’Παρά Πέντε. Και μετά έπαιξα κωμωδία, ένα είδος επιθεώρηση. Μου άνοιξε διαφορετικούς δρόμους το ‘’Παρά Πέντε’’. Έκανα μια δεύτερη καριέρα» σχολίασε η Ελένη Κρίτα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.