Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega βρέθηκε στα παρασκήνια των Mad Video Awards 2021 και εκεί συνάντησε και τον Τάσος Ξιαρχό.

Ο πολυτάλαντος Τάσος Ξιαρχό φέτος ανέλαβε τον ρόλο του Art Director, του χορογράφου και του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, ετοιμάζει μία εμφάνιση… φωτιά με την Τζώρτζια από τους Μπλε και την Natasa K.

Ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε στους λόγους που τον άφησαν εκτός Survivor και Άγιου Δομίνικου αλλά και τι γεύση του άφησε η συμμετοχή του στη Φάρμα.

«Η Φάρμα δεν μου άφησε γεύση γιατί πεινούσα. Είχαμε τρελή πείνα. Και το μετάνιωσα κι όχι που πήγα. Ήθελα να πάω σε ένα reality γιατί βαριόμουν πάρα πολύ σπίτι μου κι έκατσε αυτό.» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Ήταν να πάω στο Survivor, είχαμε κάποια θέμα διαδικαστικά και δεν μπόρεσα να πάω. Καλά που δεν πήγα γιατί ο κόσμος φανατίζεται πάρα πολύ στο Survivor κι είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει όρια κι αναστολές. Φοβάμαι το πως θα ανταπεξέλθω σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες, δεν κρατιέμαι θα πλακωνόμουν στο ξύλο. Καλύτερα όχι γιατί εκνευρίζομαι και τελειώνει η κουβέντα εκεί. Δεν μπορώ τους χαζούς ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται γρήγορα πράγματα. Την δεύτερη φορά δεν κάνεις λάθος, είναι δεν το έχω. Δεν έπρεπε να μείνω γιατί ο κόσμος θα έλεγε ο Τάσος από την Φάρμα, όπως ο Τριαντάφυλλος από το Survivor. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό» συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.