Για τα όσα έχουν καταγγελθεί για ανθρώπους στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τις δικές του σχετικές εμπειρίες, μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος που βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark.

 «Το ότι έγινε πολύ γνωστό στον χώρο μας είναι γιατί αφορούσε σε δημόσια πρόσωπα και πουλούσε πιο πολύ. Γρήγορα θα σκάσουν και από άλλους χώρους. Το ότι έσκασε σε εμάς φέτος είναι ότι τα θέατρα ήταν κλειστά φέτος. Τα θύματα υπέφεραν και καταστράφηκαν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο αν κάνεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου. Σοκαρίστηκα δεν ήξερα τις περισσότερες από αυτές τις ιστορίες.

Με ενόχλησε προσωπικά ότι δεν βγήκε κανείς από την κυβέρνηση να πει φτάνει η έξτρα κακοποίηση για το πως χρησιμοποιήθηκε από τα μίντια και από τους ανθρώπους που πήγαν να υπερασπιστούν αυτούς που προφανώς είχαν κακοποιήσει. Το να βγαίνει ένας δικηγόρος να ονοματίζει επαγγελματίες ομοφυλόφιλους… Θα έλεγε ποτέ δηλαδή για τα κορίτσια που βιάστηκαν είναι επαγγελματίες ετεροφυλόφιλες; Δεν βγήκε κανείς να πει ότι απαγορεύεται το 2021 να δίνεις τίτλους σε ανθρώπινα όντα ή σε οποιοδήποτε άλλο ον. Είναι κακοποίηση της αισθητικής. Δεν μπορείς να συγχέεις την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία. Αυτή η σύγχυση πέρασε πολύ ελαφριά»  τόνισε ο ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δικές του εμπειρίες:

«Έχω υποστεί bullying και από γυναίκες και από άνδρες στη δουλειά στην Ελλάδα. Μπλοκαρίσματα σε περιοδικά να μην μου κάνουν συνέντευξη. Τα έμαθα μετά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.