Για τη συμμετοχή του στο YFSF και για μια παρεξήγηση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Μιλώντας για το YFSF είπε: «Το φετινό ήταν πιο δύσκολο. Έχω φθάσει στα 42 και δεν είμαι πια νέος. Από μια ηλικία και μετά έχεις και το άγχος της κρίσης» και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Το ίδιο είχαμε περάσει και στο πρώτο YFSF τότε που είχαμε βγει με τον Ανδρέα και γνωρίζαμε και τη σχέση του με τη Σοφία Βόσσου, που είναι εξαιρετικό ταλέντο. Είχα κάνει τον αδελφό του και είχε υπάρξει μια μικρή διένεξη. Δεν θυμάμαι τι είχε γίνει ακριβώς. Κάτι είχες πει…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ξεκαθάρισε τι είχε συμβεί: «Δεν είχα πει γι’ αυτό. Είχα πει για τη Σοφία που πάντα έκανε μιμήσεις και είναι φωνάρα και μιμείται. Άρα τη θεωρούσα αντιπροσωπευτικό είδος της εκπομπής. Την έβλεπα να τη βγάζουν τελευταία, προτελευταία και πηγαίνοντας στην Κύπρο με ρώτησαν και είπα πως δεν πρέπει να την αδικούν. Δεν είχε να κάνει με εσένα. Εσένα σε θεωρώ καταπληκτικό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.