Για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη και τη νέα της ζωή μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρίνα Πατούλη. Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε είναι πολύ νωρίς για να κάνει το επόμενο βήμα.

«Προσωπικά είμαι σε διάσταση. Προχωράω την οικογένειά μου, τις δραστηριότητές μου… σε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Υπάρχει επικοινωνία, απλά είμαστε σε διάσταση και προχωράμε» είπε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» την Τετάρτη (16/6).

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για επόμενο βήμα. Τώρα ο γιος μου θα πάει Β’ Λυκείου και πρέπει να βρει κι αυτός την κατεύθυνσή του, να κάνεις τις επιλογές του και ουσιαστικά να υλοποιήσω το όραμά μου, να ενώσουμε όλους τους δήμους της Ελλάδας σε ένα πολιτιστικό ψηφιακό μονοπάτι» επεσήμανε η Μαρίνα Πατούλη.

Τέλος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον COVID-19 εξηγώντας: «Πέρασα κορονοϊό. Ευτυχώς είχα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, οπότε είχα τα αντισώματα και το πέρασα ανώδυνα. Τώρα είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.