Για την παραμονή της στο Survivor, τη σχέση της με τους Amigos, τον Αλέξη Παππά και τις κόντρες με τον Τριαντάφυλλο μίλησε στην πρώτη της συνέντευξη στο «Love it», μετά την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο, η Καρολίνα Καλύβα.

«Ο Σάκης κι η Μαριαλένα μπορεί όντως να είναι μαζί ή να το πουλάνε. Αν ήταν μόνη της στο παιχνίδι, ο θαυμασμός μου θα ήταν πιο μεγάλος […] Ο Αλέξης Παππάς στοχοποιούσε ορισμένους παίκτες κι έριχνε λάσπη. Κάπως το ίδιο έκανε κι ο Σάκης κι έβγαινε μπροστά κι έλεγε στοχοποιούμε την Καρολίνα γιατί αυτήν την περίοδο είναι έντονη« είπε.

Και πρόσθεσε: «Η Ελένη Χαμπέρη έχει χαμηλή συνείδηση γιατί σε ένα ceremony με τον Τζέιμς την είχε μανιπιουλάρει ο Τζέις Καφετζής. Έχει την ανάγκη να νιώθει ότι τα έχει καλά με όλους. Δεν την ζηλεύω, ξέρω να χάνω […] Πιο κοντά ήρθαμε με τον Ηλία και τον Ασημακόπουλο, ο Ηλίας είναι σαν αδερφός μου. Ο πιο στρατηγικός παίκτης του Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης».

Καρολίνα Καλύβα: Τον αγαπώ τον Ντάφυ παρά τα όσα έγιναν

«Οι Amigos κι η Μαριαλένα με τον Σάκη δεν έχουν σχέσεις μίσους αλλά αγάπης. Όταν έγιναν σκηνικά με τον Ντάφυ, ψυχραθήκαμε λίγο ενώ είχαμε ιδιαίτερο δέσιμο» είπε η πρώην παίκτρια.

Στη συνέχεια μίλησε για την έντονη σχέση που είχε με τον Τριαντάφυλλο. «Ο Ντάφυ είναι ο μόνος παίκτης που τα έχω “χώσει” τόσο πολύ επειδή μπορούσε να παίξει κι έφερνε και νίκες. Δεν είχε κάποιο ουσιαστικό θέμα υγείας. Πατούσε λίγο επί πτωμάτων κι απόφασή του αυτή επιβάρυνε τους υπόλοιπους. Έχει πει 100.000 πράγματα για όλους και μπορεί να αλλάξει γνώμη για τον άλλον μέσα σε μαι στιγμή. Τον αγαπώ τον Ντάφυ παρά τα όσα έγιναν. Το θεατρικό σε καμία περίπτωση δεν έγινε για να θίξουμε τις ψυχές των παιδιών» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.