Συστήθηκε και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό ως «Billy» μέσα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Mega, «Singles». Ο λόγος για τον ηθοποιό Σωκράτη Πατσίκα ο οποίος πλέον ζει στην Ύδρα και σε απόσταση 20 μέτρων από τη θάλασσα.

Ο Σωκράτης Πατσίκας έχει ανοίξει ένα μαγαζί στο νησί και πουλάει δώρα – σουβενίρ φτιαγμένα από Έλληνες δημιουργούς ενώ το κατάστημα λειτουργεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Σωκράτης Πατσίκας, μίλησε στην κάμερα του Love It και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το ξεκίνησα για να περνάω όλο το καλοκαίρι μου εδώ πέρα και ζω εδώ πέρα γιατί στα 20 μέτρα βλέπω τη θάλασσα».

Και όταν ρωτήθηκε αν τον αναγνωρίζουν ο ηθοποιός είπε: «Το πιο συγκινητικό είναι ότι με αναγνωρίζουν τα παιδιά που έχουν φύγει στο εξωτερικό και μου λένε πόσο το Singles αλλά και άλλες σειρές μου, τους συντροφεύουν και τους θυμίζουν μία παλιά Ελλάδα που νοσταλγούν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.