Με το δικό του, καυστικό τρόπο, ο Παντελής Καναράκης σχολίασε το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας το οποίο προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αποχωρήσεων από το Συνέδριο το οποίο και τελικά ακυρώθηκε.

Ο ηθοποιός, μεταμορφώθηκε σε «Παμοίνο Πομώνη», έναν χαρακτήρα τον οποίο προβάλει μέσω των social media και σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας, και καυτηρίασε το περιεχόμενο του σποτ.

Αρχικά, ο Παντελής Καναράκης ακούγεται να λέει: «Όπως καταλάβατε μάγκες, το θέμα μας της υπογεννητικότητας – μας το είπανε και στο σποτ καθαρά – αφορά μόνο τις γυναίκες. Εσύ φταις μαντάμ για την υπογεννητικότητα της χώρας, γιατί παντρεύεσαι και στα 40 βλέπεις το 4 μπροστά και δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Ενώ ο άντρας είναι εκεί, ώριμος από τα 20 και περιμένει πότε θα τον κάνεις εσύ πατέρα. Και δεν έχει θέματα υγείας, το σπέρμα του εκεί, ντούρο. Δικό σου είναι το θέμα. Μόνο δικό σου! Για ενημερώσου».

Τέλος, ο ηθοποιός καταλήγει: «Εν τω μεταξύ αν ενημερωθείς και δεις πόσο στοιχίζει να κάνεις ένα παιδί και πόσο το κράτος είναι δίπλα στο πόσο στοιχίζει τότε καλά βράσε ρύζι και κράτα και μία κούπα για μένα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.