Κυριακή Κατσογρεσάκη και Κωνσταντίνος «Ντούπης» Μακρής με την συμμετοχή τους στη «Φάρμα» προκάλεσαν σχόλια τόσο με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις όσο και με τη μεταξύ τους σχέση.

Οι συμπαίκτες τους στο reality του Ant1 ήταν σίγουροι πως υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους, ωστόσο, οι δυο τους το αρνήθηκαν το πρωί της Τρίτης, οπότε και βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πρωινό».

Μπορεί, η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής να αρνήθηκαν πως υπήρξε ερωτική προσέγγιση στην σχέση τους, η αμηχανία όμως όταν μιλούσαν γι’ αυτό το θέμα κυριάρχησε στο πλατό.

«Υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια από πριν μπούμε στο παιχνίδι. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είναι λογικό να αναπτυχθούν παραπάνω συναισθήματα αλλά ήταν μια συμπάθεια. Εκεί πέρα ο Ντούπης μπορεί να μπέρδεψε λίγο τα συναισθήματά του. Δεν ξέρω αν ένιωσε όντως κάτι έντονο… Είναι ομορφόπαιδο αλλά δεν μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Υπήρχε μια χημεία και μέχρι εκεί… Μετά τον τελικό βρεθήκαμε με παρέα αλλά όχι οι δυο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μακρής είπε: «Με την Κυριακή όλα καλά… Ήταν κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορείς να ερωτευθείς από την μία στιγμή στην άλλη. Σαν χαρακτήρας έχει και τα ελαττώματά της αλλά είναι κάτι μπορούμε να τα φτιάξουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.