Αν πιστεύετε πως οι γονείς σας ήταν αυστηροί, τι να πουν και τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας που από την πρώτη ημέρα κιόλας της γέννησής τους, πρέπει να υπακούσουν στους αυστηρούς εθιμοτυπικούς κανόνες της Μοναρχίας. Παρακάτω θα δείτε κάποιους από αυτούς και σίγουρα θα αναθεωρήσετε για την αυστηρότητα των γονιών σας.

Τα αγόρια πρέπει να φοράνε σορτς

Όταν ο καιρός το επιτρέπει, τα μικρά αγόρια της βασιλικής οικογένειας είθισται να φοράνε σορτς και όχι παντελόνι, ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά ψυχρή και από πάνω είναι ντυμένα με πουλόβερ. Στην Αγγλία, γενικότερα, τα σορτς αποτελούν κοινωνικό στάτους της υψηλότερης τάξης για τα νεαρά αγόρια, και έτσι η βασιλική οικογένεια ντύνει συνήθως τα μικρά αγόρια- μέλη της με σορτς μέχρι και την ηλικία, περίπου, των οκτώ ετών.

Βαπτίζονται με το ίδιο ιστορικό φόρεμα

Αφού η βασίλισσα Βικτώρια βαφτίστηκε το 1841, το φόρεμα της βάπτισής της διατηρήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για 62 βαπτίσεις βασιλικών μωρών μέσα στα επόμενα 163 χρόνια. Το 2004, το αρχικό φόρεμα αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε με ένα αντίγραφο.

Δεν ταξιδεύουν με άλλον άμεσο κληρονόμο

Παραδοσιακά, είθισται οι άμεσοι κληρονόμοι του θρόνου -όπως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά, και ο γιος του πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος είναι τρίτος στη σειρά- να μην ταξιδεύουν μαζί στο ίδιο αεροπλάνο για έναν άκρως κυνικό, αλλά ουσιαστικό λόγο. Εάν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι καλύτερο να μην τεθούν σε κίνδυνο δύο κληρονόμοι ταυτόχρονα. Ο πρίγκιπας Οουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παραβίασαν αυτόν τον άγραφο κανόνα με τα δικά τους παιδιά, αλλά έπρεπε πρώτα να λάβουν άδεια από τη βασίλισσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Reader’s Digest, ο Οουίλιαμ και ο Τζορτζ θα αρχίσουν τα ταξιδεύουν με διαφορετικά αεροπλάνα όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Μαθαίνουν να χαιρετάνε με έναν συγκεκριμένο τρόπο

Ο χαιρετισμός των Ουίνδσορ αποτελεί σταθερή αξία για τις συνήθειες των μελών της βασιλικής οικογένειας. Το χέρι διατηρείται ίσιο και ο χαιρετισμός πραγματοποιείται με ένα απαλό στρίψιμο του καρπού. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο πρίγκιπας Λούις φαίνεται ήδη να καταφέρνουν να χαιρετάνε το κοινό με τον επίσημο χαιρετισμό της βασιλικής οικογένειας, με τον χαιρετισμό τους, ωστόσο, να είναι λίγο πιο ενθουσιώδες από τον πιο ήρεμο και σικ της υπόλοιπης οικογένειάς τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.