Την συνεργασία με επιχειρηματία νυχτερινού μαγαζιού επιβεβαίωσε ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, όμως δεν ξέρει με ποιον θα μοιράζεται την πίστα.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, «έκλεισε» τις εμφανίσεις του ή στο «Κέντρο Αθηνών» ή στο «Estate».

«Τα έχουμε βρει σε όλα με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate και δεν ξέρω με ποιον μαζί. Είμαι σε στούντιο για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το τραγούδι. Είμαι χαρούμενος γιατί με τον κύριο Τσακουμάκο ταιριάζουμε σε πολλά. Αν είναι ο Γιώργος Λιβάνης στο Κέντρο Αθηνών και θα έρχεται εκεί κι η Μαριαλένα με τον Σάκη. Δεν έχω μιλήσει μαζί του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση του στα MAD, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε πως: «Θα πούμε και κάτι με τους Alcatrash τώρα στα MAD, το Σπάω τα ρολόγια με καινούριους ήχους. Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι και δεν ήρθα να το παίξω με το ποιοι καλλιτέχνες θα είναι μαζί μου. Δεν έχω συζητήσει κάτι τηλεοπτικό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.