Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν σε προληπτική καραντίνα καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Στην έναρξη του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε γιατί ο Κώστας Φραγκολιάς δεν ήταν στο πλατό ενώ οι μέρες της καραντίνας, όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, είχαν φτάσει στο τέλος τους.

«Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς. Νομίζω, όμως, επειδή περνούσε καλά ξάπλα, σου λέει θα κολλήσω τελικά και δεν θα είμαι στο Happy Day. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο και να διατηρείς τα μέτρα είναι δύσκολο να την γλιτώσεις. Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε, τη Δευτέρα έκανε το μοριακό ως όφειλε και δυστυχώς για τον Κώστα, κόλλησε. Ευτυχώς, το περνά σχετικά ασυμπτωματικός» ανεφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.