Το πώς θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τη «Φάρμα» είχε ρωτήσει ο Σάκης Τανιμανίδης τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θυμήθηκε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την απάντηση και τα συναισθήματα που είχε νιώσει τότε.

«Είχα πει και στο Σάκη τον Τανιμανιδης @sakiswp σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσω ψυχικά και συναισθηματικά το ενδεχόμενο της αποχώρησης μου από τη ΦΑΡΜΑ και μου λέει “μπορεί να φύγεις στο επόμενο” και του λέω η κατάσταση είναι «win win» είτε μείνω, είτε φύγω εγώ νικητής είμαι!

Μπήκα με καρδιά και έφυγα με καρδιά, δεν έχασα την καρδιά μου, δεν έχασα το μυαλό μου, δεν έχασα τις αρχές μου και τις διεκδίκησα μέχρι τελευταία στιγμή και θα τις διεκδικώ μέχρι να ξεψυχήσω και ίσως μετά, αφού ξεψυχησω και φύγει η ψυχή μου, θα το διεκδικώ και εκεί που θα πάω» έγραψε ο Στράτος Τζώρτζογλου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτό στην οποία ποζάρει ως Ηρακλής σε υποβρύχια λήψη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.