Η Καίτη Φίνου, με το κινητό της τηλέφωνο κατέγραψε ένα έντονο περιστατικό του οποίου ήταν πρωταγωνίστρια.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, όπως καταγγέλλει σε βίαιο που δημοσιοποίησε, έγινε μάρτυρας βίαιης συμπεριφοράς μιας ενήλικης γυναίκας, πιθανόν εκπαιδευτικού, προς ανήλικο παιδί.

Όταν η Καίτη Φίνου ζήτησε το λόγο από την εν λόγω κυρία, δέχθηκε επίθεση από εκείνη.

«Στο Σπίτι του Ηθοποιού έχουμε μια παιδική χαρά όμως απαγορεύεται να μπαίνουν ασυνόδευτα τα παιδιά για να μην χτυπήσουν. Σαφώς τα παιδιά είναι παιδιά και μπαίνουν μόνα τους μέσα. Οι υπεύθυνοι τους κάνουν παρατήρηση όταν συμβαίνει αυτό», αναφέρει αρχικά η Καίτη Φίνου στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έτυχε σήμερα να μπουν κάποια παιδιά. Ήταν ένα αγοράκι μόνο του και επειδή εμείς ζητάμε να συνοδεύονται, μια γυναίκα που πιθανόν ήταν δασκάλα του, θεώρησε σωστό να απομακρύνει το παιδί τραβώντας το από αυτί και σπρώχνοντάς το πολύ άσχημα. Σηκώθηκα λοιπόν εγώ να τη ρωτήσω για ποιον λόγο φέρθηκε έτσι στο παιδί.

Απ’ ότι είδατε ήρθε λοιπόν να χυμήξει επάνω μου και να μου πάρει το κινητό. Από τον τρόπο που φώναζε και μου επιτέθηκε, φαινόταν πόσο υστερική ήταν η γυναίκα. Μήπως αυτό θα πρέπει κάποιος να το εξετάσει; Ναι βγήκε έξω ο διευθυντής να καθησυχάσει τα πράγματα αλλά δυστυχώς… Ελπίζω να μην γίνονται και σε άλλα σχολεία αυτά τα πράγματα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.