Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στο σπίτι του MasterChef 5 ήρθαν κοντά και έγιναν ζευγάρι.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Διονύσης Σαρακίνης, ο μάγειρας που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 μίλησε για την σχέση του με την Ανούς ενώ εξομολογήθηκε ότι συγκατοικούν πλέον.

Στην συγκατοίκηση αυτή όμως έπαιξε ρόλο και ο Παύλος Χάππιλος ο οποίος ήταν ο… μεσίτης.

«Με την Ανούς είμαστε πολύ καλά. Δεν θα μιλήσουμε για έρωτες ζωής… Γενικά είμαι πολύ αυθόρμητος. Δεν κρύβω συναισθήματα, αν τα έκρυβα δεν θα ήμουν και άνθρωπος. Είμαι εκδηλωτικός, οπότε γιατί όχι; Με την Ανούς ξεκίνησε η ιστορία στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι… Ένα φλερτ… Κάποιες ερωτήσεις, κάτι δικά μας που είχαμε εκεί μέσα… Και με πιάνει ένα βράδυ και μου λέει “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” και της απαντάω “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί της έκανα το κλικ» ανέφερε ο Διονύσης Σαρακίνης.

Στην συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη ότι: «Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.