Ο Κώστας Γκρέκας, το βράδυ της Πέμπτης, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της «Φάρμας» καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους σε μια σειρά απαιτητικών δοκιμασιών στον αχυρώνα.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κώστας Γκρέκας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε για την συμμετοχή του στη «Φάρμα» ενώ εξομολογήθηκε την παρασκηνιακή κίνηση που τον ενόχλησε τόσο στον ημιτελικό όσο και στο τελικό.

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια.

Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν “σίγουρα όχι αυτός”. Ήταν κάποιες βοήθειες. Δεν έπρεπε ο ένας παίκτης να βοηθήσει τον άλλον. Ενώ είχε παίξει ο ένας παίκτης το παιχνίδι, βοηθούσε τον άλλον. Είχαμε πει ότι στον ημιτελικό δεν βοηθάει κανένας κανέναν. Κι έγινε αυτό 2-3 φορές που αυτοί οι 5 βαθμοί είναι… Θα μπορούσα να έχω πάρει και 15 και 20», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γκρέκας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.