Δυο μόλις μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 όπου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο αντίπαλος της, Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου»,

Ο νεαρός μάγειρας σχολίασε τον χαρακτήρα του και την εικόνα που «έβγαινε» προς τα έξω κατά την συμμετοχή του στο MasterChef 5.

«Eίμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα. Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά» ανέφερε ο Διονύσης Σαρακίνης.

Μιλώνας για την εκρηκτική σχέση του με τη Μαρίνα Ντεμολλάι, σημείωσε ότι: «Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, “όντως τώρα;”. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική».

Αναφορικά με το χαρακτήρα του και τα όσα έλεγε στην κάμερα της παραγωγής του MasterChef, ο Διονύσης είπε: «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.