Με τη ζυγαριά τα «έβαλε» η Ελένη Κοκκίδου κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας και βγήκε νικήτρια. Η αγαπημένη «Βούλα» της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έχασε περισσότερα από 30 κιλά αφού όπως είπε στην κάμερα του «Πρωινού», δεν το χρειαζόταν πια αυτό το βάρος.

«Η δεύτερη καραντίνα ήταν δύσκολη. Εγώ έχασα 30-35 κιλά. Έκανα διατροφή σε γιατρό. Δεν το χρειαζόμουν πια αυτό το βάρος και είπα θα το πετάξω. Η σχέση με το φαγητό είναι συναισθηματική. Σου δίνει όπλα να αντέξεις. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνανε καλά ξεσπούσα στο φαγητό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Κοκκίδου.

Στην συνέχεια, η Ελένη Κοκκίδου ανέφερε ότι: «Δεν παντρεύτηκα εν τέλει. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο σαν τον Μηνά. Μου αρέσουν οι πιο ανήσυχοι άνθρωποι, οι πιο ριψοκίνδυνοι. Ο Μηνάς είναι πολύ συντηρητικός, είναι άνθρωπος του σπιτιού, είναι πολύ κλασικός πατέρας και σύζυγος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.