Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μίλησε ο Χάρης Ρώμας ενώ έδωσε και μια σκληρή απάντηση στα όσα δήλωσε τελευταία η Σοφία Μουτίδου.

«Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το πω. Δεν σου φτάνει ο λόγος μου; Θα γίνει επειδή είναι ωραίο. Γιατί το θέλουμε και γιατί μπορώ», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για εκείνον και για τα ψέματα που έχει πει ο ηθοποιός, όπως η ίδια υποστηρίζει, προκειμένου να την πείσει να παίξει στο «Καφέ της Χαράς»:

«Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτης. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, αλλά εγώ την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Θυμηθείτε εδώ τι είχε πει για τον Χάρη Ρώμα η Σοφία Μουτίδου:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.