Όλοι θυμόμαστε τον Θανάση Βέγγο για τις στιγμές άφθονου γέλιου. Ο καλός μας άνθρωπος, ήξερε πώς να κάνει τους πάντες να γελάνε με την ψυχή τους.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως όλα ήταν πάντα ανθηρά στη ζωή και την καριέρα του. Και αυτό έρχεται να το αποδείξει μια παλιά συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου δεν γελάει όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της είναι προβληματισμένος.

Και αυτό γιατί σε κάποια στιγμή δέχθηκε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου; Για εμένα νομίζω ήταν όταν ξήλωνα την ταμπέλα που έλεγε “Θανάσης Βέγγος, Ταινίες Γέλιου”. Σήμαινε την διάλυση της δουλειάς μου, του γραφείου παραγωγής» είχε τονίσει ενώ στη συνέχεια  όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει επάγγελμα, «συννέφιασε» ακόμα περισσότερο:

«Ήρθε κάποια στιγμή που το σκέφτηκα. Σας είπα, με το μακελειό αυτό. Αυτή η σφαγή στην κυριολεξία, γιατί περί σφαγής επρόκειτο. 6.400.000, ξεκλήρισμα της οικογένειάς μου, το σπίτι μου και λίγο από το κέφι μου το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αξίζει πάρα πολλά, μιας και χρειάζεται να το γεννήσω στον κόσμο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.