Την «μάστιγα» της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος των γυναικών σχολίασε η Κίρα Νάιτλι λέγοντας πως «δεν γνωρίζει ούτε μία γυναίκα που να μην έχει υποστεί κάτι τέτοιο», συμπεριλαμβανομένου του εαυτού της

Η βρετανίδα ηθοποιός σχολίασε πως όλες αυτές οι γυναίκες έχουν παρενοχληθεί με κάποιον τρόπο – από το να συναντήσουν ξαφνικά έναν επιδειξία μέχρι να τις αγγίξει κάποιος ανάρμοστα σε κάποιο σημείο του σώματός τους. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar, η 36χρονη χαρακτηρίζει την κατάσταση «γαμ***** θλιβερή». 

Όταν την ρώτησαν αν έχει υποστεί και η ίδια παρενόχληση απάντησε χαρακτηριστικά: «Εννοείται. Όλες μας έχουμε υποστεί [παρενόχληση]. Δεν ξέρω καμία που να μην το έχει περάσει με κάποιον τρόπο – είτε πρόκειται για έναν επιδειξία ή για κάποιον τύπο να λέει ότι θα σου κόψει τον λαιμό ή θα σε χτυπήσει στο πρόσωπο».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν οι γυναίκες άρχισαν να απαριθμούν τις προφυλάξεις που παίρνουν καθώς επιστρέφουν στο σπίτι τους για να νιώσουν ασφαλείς σκέφτηκα: «Κάνω κάθε ένα από αυτά τα πράγματα και δεν το σκέφτομαι καν». 

Στο πρόσφατο παρελθόν, η Νάιτλι είχε μιλήσει για το πόσο άβολα ένιωθε να γυρίζει ερωτικές σκηνές με «ανδρική οπτική» γι’ αυτό και ανακοίνωσε ότι στο μέλλον «θα απορρίπτει κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.