Σε μια σπάνια δημοσίευση, όπου κάνει μια προσωπική αναφορά στη μητέρας, την οποία μάλιστα, συνοδεύει από μια φωτογραφία των δυο τους, έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μελίνα Ασλανίδου, στο κείμενό της αναφέρθηκε στη σύνδεση μητέρας και παιδιού, αλλά και τον τρόπο που η δική της μητέρα έχει σταθεί δίπλα στης όλα αυτά τα χρόνια.

«Στιγμές ευλογημένες … Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του , το φέρει μέσα της 9 μήνες , το φροντίζει , το προστατεύει , του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση , εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή!

Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας, θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της .Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δική μου μανούλα.

Σ ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα !Εσύ ξέρεις πως να μετασχηματίζεις ,είσαι καλή αρχηγός , είσαι αληθινή ηρωίδα , πηγή ζωής και χαράς , αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα να ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα , να υλοποιείς και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής !

Σ ευχαριστώ @anatoliaslan ( η γιορτή της μάνας είναι κάθε μέρα)».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.