Μια άβολη στιγμή είχε η Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» της εκπομπής της «Love It» με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Survivor, James Καφετζή.

Συγκεκριμένα ο James Καφετζής, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλατό, φάνηκε πως δεν ήθελε να είναι εκεί και το έδειχνε με το ύφος του στους συντελεστές της εκπομπής ενώ στην συνέχεια έκανε γνωστή την ενόχλησή του για τα σχόλια τους όσο εκείνος συμμετείχε στο Survivor.

Τελικά, η Ιωάννα Μαλέσκου τον αποδέσμευσε γρήγορα και εκείνος πριν «κλείσει» το πλάνο αποχώρησε.

Το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ρωτήθηκε για το περιστατικό.

«Καλέ δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα τα οποία δεν είναι σημαντικά, εννοώ άξια λόγου. Γιατί δεν συνέβη κάτι, απ’ όσο γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, είναι λογικό.

Εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε, εντάξει… μες στη ζωή είναι όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε: «Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν τηρείς το συμβόλαιό σου, σε τιμά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.