«Βιώνω λυτρωτικά το ότι ανοίγουν τα θέατρα» τόνισε ο Αναστάσης Ροϊλός στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής.

Ο «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες» άφησε για λίγο πίσω του το Διαφάνι αφού τα γυρίσματα τελείωσαν και η δεύτερη σεζόν έφτασε στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε, και ξεκίνησε πρόβες για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή που δεν αφήνει τα πράγματα να απλώσουν. Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω spoiler είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη. Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε “ασ τον ήσυχο”. Πάνω από όλα νοιαζόμαστε για τον συνάδελφο, την ώρα δηλαδή που τον κόλλησα στον τοίχο, το αμέσως επόμενο ήταν “χτύπησες”; Δεν υπάρχει ξεχάστηκα, ή ήμουν μέσα στον ρόλο. Είμαι πολύ κατά του “σε χτύπησα γιατί μου ξέφυγε”».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.