Σε αναρτήσεις αλλά και σε τηλεοπτική συνέντευξη μέσω των οποίων υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη προχώρησε την περασμένη εβδομάδα η Βάνα Μπάρμπα και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Βάσια Τριφύλλη, το πρωί της Πέμπτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δέχθηκε ερώτηση για τα όσα έχει πει η συνάδελφος της.

«Οι άντρες κωμικοί λατρεύουν τις γυναίκες και λένε ότι είναι και φοβεροί εραστές. Από την άλλη μεριά όμως δεν αντέχουν μια γυναίκα να είναι πιο καλή κωμικός από τους ίδιους. Θυμήθηκα τον φίλο μου τον Φιλιππίδη. Παίζαμε μαζί στο “Δελφινάριο”. Άψογος απέναντί μου» είπε η Βάσια Τριφύλλη και έδωσε «πάσα» στη δημοσιογράφο να την ρωτήσει για την τοποθέτηση της Βάνας Μπάρμπα.

«Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και στήριξε τον Φιλιππίδη. Ας τον υιοθετήσει. Δικαίωμά της να υποστηρίζει όποιον θέλει» απάντησε η Βάσια Τριφύλλη.

Σε διευκρινιστική ερώτηση που δέχθηκε στην οποία τονιζόταν πως η Βάνα Μπάρμπα άφησε αιχμές για τις γυναίκες που προχώρησε σε καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός απάντησε: «Αυτό αφορά μια ανδρική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Διότι συνήθως οι άντρες λένε “μου κούνησε την ουρά της”. Κι εγώ τον αγαπάω τον Φιλιππίδη, τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο. Δεν είχα ποτέ ένα δούναι και λαβείν μαζί του που να με προϊδεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.