Νυφούλα να ντυθεί αύριο η Δανάη Μιχαλάκη στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου Παπαγεωργίου. Η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» μπορεί στην σειρά του Ant1 να έχει μπλεχτεί σε έναν αδιέξοδο έρωτα και να μην μπορεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της «Κωνσταντή» λόγω του γάμου των αδερφών τους, στην πραγματική ζωή όμως, η ηθοποιός πετάει στα σύννεφα από ευτυχία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Πέμπτης, στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού», η Δανάη Μιχαλάκη, αύριο θα παντρευτεί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου σε νησί και το μυστήριο θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

«Αύριο παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, σε ένα νησί», είπε η παρουσιάστρια.

«Στον γάμο θα είναι πολύ δικοί τους άνθρωποι, σαφώς και κάποιοι συνεργάτες. Σίγουρα θα είναι η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.