Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή στην Ιταλία, την συνάντηση με τον Πάνο Μουζουράκη που του άλλαξε τη ζωή αλλά και το ότι είναι vegan

Αρχικά, μίλησε για τα χρόνια του στην Ιταλία όπου έζησε ένα διάστημα με τον αδελφό του κάνοντας μαθήματα στο εργαστήρι του Έννιο Μορικόνε. «Θα μπορούσα να ζήσω στην Ιταλία αλλά έπρεπε να γυρίσω για να μην κηρυχθώ ανυπότακτος» είπε και συμπλήρωσε πως Μαθηματικός-Στατιστικός  και έπιασε μια πρωινή δουλειά στις Βρυξέλλες που όμως δεν του ταίριαζε.

«Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου, εκεί όπου γνώρισα τον Πάνο Μουζουράκη. Τον είχα  άχτι τότε. Μας πήρε και τους δύο. Δεν με θεωρώ κλασικό συμβατικό τραγουδιστή. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά, είναι η αγάπη μου» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν 15 ετών ήμουν ραδιοπειρατής στο Αγρίνιο. Τον σταθμό τον είχαμε φτιάξει σε ένα κτήμα των γονιών μου δίπλα στο νεκροταφείο. Αισθάνομαι γεμάτος, έχω κι εγώ τα σκοτεινά μου, πενθώ τις απώλειες» είπε συμπλήρωσε πως ειναι vegan.

«Είμαι ο ξενέρωτος της παρέας. Δεν πίνω, δεν τρώω κρέας. Τρώω μόνο ό,τι δίνει η γη. Δεν τρώω τίποτα ζωικό» τόνισε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.