Για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε όταν ανέλαβε την παρουσίαση του «Love it» αλλά και τα όσα ακούγονται για εκείνη και την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show».

«Δεν θα μπορούσαν να είναι όλα τέλεια και καλοπροαίρετα. Αυτό είναι ουτοπικό. Πράγματι το πρώτο διάστημα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πράγματα που όχι μόνο δεν έστεκαν αλλά ήταν ανυπόστατα, αυθαίρετα κι άδικα, δημιουργώντας μια εικόνα για εμένα από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να με γνωρίσουν γιατί αυτό τους εξυπηρετούσε. Δεν ξέρω και δεν με αφορά.

Γράφτηκαν πολλά. Από ποια ταυτότητα έχω κι επιθυμώ να έχω, ποια θα αντικαταστήσω και θα διαδεχθώ. Αυτό είναι πάρα πολύ ενοχλητικό κι άσχημο. Χαίρομαι που θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη και δεν την έχω γνωρίσει ακόμα. Συνεχίζουν βέβαια να γράφονται κάποια κακεντρεχή σχόλια» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.