Πάντα έψαχνε και μια πρωινή δουλειά ώστε να έχει ένσημα και ασφάλιση για εκείνη και το παιδί της. Ο λόγος για την κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα.

Η τραγουδίστρια, κάποια στιγμή είχε ανοίξει μεταξύ άλλων, γραφείο συνοικεσίων το οποίο όμως έκλεισε καθώς είχε φτάσει σε σημείο να μιλάει 24 ώρες το 24ωρο.

«Είχα φτάσει να μιλάω 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο. Δεν είχα χρόνο για τίποτα. Κουράστηκα πάρα πολύ, ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Μου άρεσε πάντα, ήμουν “προξενήτρα”,ήταν ένα από τα χόμπι μου. Δεν έκανα εγγραφή πελάτη αν δεν είχα στο μυαλό μου κάποια που να του ταιριάζει. Στα πρώτα ραντεβού πήγαινα μαζί με τα ζευγάρια. Είχα περισσότερο γυναίκες στο γραφείο. Ήμουν χωρισμένη, έκανα παρέα με 10 χωρισμένες, είχαν άλλες 10 φίλες χωρισμένες και έτσι πάει» ανέφερε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια, μίλησε για τον.,.. εθισμό της στα στρας. «Πέρασα μια κρίση και δεν ήθελα για έναν μήνα τα στρας πάνω μου. Δεν ξέρω τι φάση πέρναγα αλλά την ξεπέρασα γρήγορα. Το DNA χτύπησε την πόρτα μου πάλι. Η κόρη μου δεν θέλει να τα βλέπει, μου λέει “εγώ θέλω να είμαι απλή”. Της λέω “απλή δεν μπορείς να είσαι, είσαι η εγγονή του Φλωρινιώτη”» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.