Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Παύλος Χάππιλος για να στείλει το δικό του μήνυμα για τον εξαφανισμένο Δημήτρη από τη Λέσβο, ανθρώπου που είναι γνωστός στο νησί ως «Δήμητρα».

«Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριτερένιο κολιέ να προκαλεί τόσο φόβο. Βοηθήστε να τη βρούμε», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε μια φωτογραφία του ανθρώπου που έχει εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο εδώ και 1,5 περίπου μήνα.

Σύμφωνα με το Silver Alert ο Δημήτρης εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο. Έχει γαλάζια μάτια, ύψος 1.75μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα»

Ο Παύλος Χάππιλος από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο MasterChef κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με το ήθος και το λόγο του.

Ακόμα και τη μέρα της αποχώρησής του από το διαγωνισμό μαγειρικής του Star Channel, με τα λόγια του περί διαφορετικότητας συγκίνησε.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα, πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και, ξέρεις αυτό σου μένει ρε παιδί μου μετά. Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ δεν την αξίζω”. Αλλά προσπαθώ να το δουλέψω αυτό γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω» δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής.

«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι του MasterChef, έμαθα πολλά και για μένα και για τους άλλους και για το τι μπορώ να καταφέρω. Αυτό που θέλω να πω σε όλους εκεί έξω που νιώθουν διαφορετικοί – ό,τι διαφορετικό και αν είναι αυτό, είτε σωματικό, είτε νοητικό, είτε σεξουαλικό, οτιδήποτε: Δεν θέλω ποτέ να νιώθετε ότι η διαφορετικότητά σας είναι μειονέκτημα. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα και όταν το αντιληφθείς εσύ ο ίδιος ότι είναι χάρισμα, τότε θα το αντιληφθεί και όλος ο κόσμος» είπε.

Και κατέληξε: «Και στους γονείς όλων αυτών των διαφορετικών παιδιών, θέλω να πω, να αγαπάτε τα παιδιά σας, γιατί είναι δύσκολη η ζωή για τους διαφορετικούς ανθρώπους και μην τους την κάνετε πιο δύσκολη. Και μη μειώνετε ποτέ τον εαυτό σας. Η διαφορετικότητά σας δεν σας κρατάει πίσω. Κάντε αυτό που θέλετε και αυτό που νομίζετε ότι είναι το καλύτερο και όλα θα πάνε καλά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.