Φίλοι και συγγενείς του Νίκου Μπάρτζη είχαν προετοιμάσει… τελετή υποδοχής για την στιγμή που ο πρώην παίκτης του Survivor θα έφτανε στο Ζευγολατιό.

Ένα μικρό stage, παρουσιαστής, μουσική και πολλά βεγγαλικά ήταν μέσα στο «μενού» της υποδοχής του παίκτη που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είδε το πόδι του, μέρα με τη μέρα να χειροτερεύει και να πονάει όλο και περισσότερο, έβαλε πάνω απ’ όλα την υγεία του, και προτίμησε να αποχωρήσει από το Survivor.

Η φωτιά που ξέσπασε στο Σχίνο Κορινθίας και έκαψε τα πάντα στο πέρασμα της, προκάλεσε την αναβολή της τελετής υποδοχής, καθώς ούτε ο ίδιος ο Νίκος Μπάρτζης επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Δευτέρας: «Ο Νίκος δεν ήθελε να γίνει τίποτα για την επιστροφή του. Μετά βίας πήγε στο μαγαζί του ο Νίκος. Εκεί στην τοπική κοινωνία τον περιμένουν πολλοί. Αν τον δείτε και σε αυτά τα πλάνα περπατά και κουτσαίνει, πονάει πολύ και ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι. Ήθελε να πάει κατ’ ευθείαν στο σπίτι του».

Και συνέχισε: «Υπάρχει η ρήξη χιαστού. Τέτοιες περιπτώσεις θέλουν χειρουργείο. Τις επόμενες εβδομάδες θα πάει στους γιατρούς. Η παραγωγή έχει όλους τους παίκτες ασφαλισμένους και δεν θα πληρώσει τίποτα για τη νοσηλεία του. Θα κάνει πρώτα κάποιες εξετάσεις και μετά θα γίνει το χειρουργείο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.