Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανήμερα της εορτής της και εξομολογήθηκε πως δεν ξέρει ακόμα τι εκπομπή θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ.

«Υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ και δεν ξέρω τι θα κάνω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ τόνισε πως είχε κάνει συζήτησεις και με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. «Τον αγαπάω τον Νίκο. Είμαστε φίλοι. Είχαμε συζητήσει κάποια project και ένα από αυτά ήταν risky. Είχαμε συζητήσει για τον “Oρό της Aλήθειας”. Ο Νίκος είναι ταλαντούχος και ελπίζω στο μέλλον να συνεργαστούμε».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχθηκε ερώτηση και για το ταξίδι στο Ντουμπάι το οποίο είχε κάνει εν μέσω πανδημίας και δέχθηκε άσχημα σχόλια. «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στo πλαίσιo δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ. Δεν θα δείξουμε τις πολύ δύσκολες στιγμές μου. Δείχνω πάντα τη θετική πλευρά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.