Για την παρουσία του στην Φάρμα μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Ο ένας λόγος που μπήκα στη Φάρμα ήταν ότι εγώ καθορίστηκα στη ζωή μου από δύο πόλους. Ο βόρειος πόλος ήταν η μαμά μου. Είχε φύγει τον περασμένο Νοέμβριο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με την έννοια του ότι ήθελα να ξεπεράσω τα όρια μου.

Σωματικά τα όρια μου θα τα ξεπερνούσα στη Φάρμα όπως και τις όποιες συνήθειες μου θα τις έσπαγα τελείως. Συνήθειες όπως το φαϊ, ο ύπνος, ο καφές, οι ανέσεις κλπ. Από δάσκαλος ηθοποιών και αυτοβελτίωσης θα γινόμουν κάτι που έπρεπε να αποδείξω με πράξεις ότι αυτά που διδάσκω, τα κάνω. Οπότε ήθελα να ξεπεράσω εγώ τα δικά μου όρια», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Ο δεύτερος πόλος ήταν ο γιος μου, ο Αλκιβιάδης. Εκείνη την στιγμή στο παιχνίδι όμως δεν μου έλειπε. Εκείνη την στιγμή έπρεπε να κάνω τον αγώνα. Έτσι κι αλλιώς ο Αλκιβιάδης ζει στην Αμερική.

Εκείνο που μπορούσε να με συνδέσει με τον Αλκιβιάδη είναι το εξής. Είμαστε αδύναμοι, έχουμε ελαττώματα, έχουμε αποτυχίες αλλά είμαστε άνθρωποι με μια ψυχή που μπορεί να σηκώσει αυτά τα ελαττώματα και να γυρίσει την κοπριά και να την κάνει δέντρο αν το αποφασίσεις και μπεις μες στην αγάπη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.