Λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις της ότι «είμαι πολύ γκέι για να παντρευτώ έναν άντρα», η Ντέμι Λοβάτο ξαναχτυπά για να ενημερώσει τον κόσμο ότι αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως non-binary άτομο, αλλάζοντας και τις αντωνυμίες που την αφορούν από «αυτή» σε «αυτές».

Οι non-binary άνθρωποι (μη-δυαδικοί) δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά, υιοθετούν ταυτότητες που τάσσονται εκτός του φάσματος του δυαδικού φύλου.

«Σήμερα είναι η μέρα που είμαι τόσο χαρούμενη να μοιραστώ περισσότερα για τη ζωή μου με όλους εσάς», είπε η 28χρονη στο Twitter, «είμαι περήφανη που σας λέω πως αναγνωρίζομαι ως non-binary και θα αλλάξω επισήμως τις αντωνυμίες μου σε αυτές».

Η Ντέμι λέει πως κατέληξε σε αυτή την έκφραση φύλου έπειτα από πολύ καιρό που δούλευε με τον εαυτό της.

Οι νέες αντωνυμίες που χρησιμοποιεί για τον εαυτό της «αντιπροσωπεύουν καλύτερα τη ρευστότητα που αισθάνομαι στην έκφραση φύλου μου», είπε η τραγουδίστρια. Είπε ακόμα πως θα συνομιλήσει και με άλλους non-binary ανθρώπους σε μια σειρά βίντεο περί ταυτότητας φύλου.

Πολλοί φίλοι της δήλωσαν «περήφανοι» για τις αποκαλύψεις της και κάποιοι τη χαρακτήρισαν «πρότυπο συμπεριφοράς».

Τον Μάρτιο είχε δηλώσει πανσεξουαλική. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Λοβάτο υποστήριξε ανοιχτά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.