Μετά την εξέταση του από τους γιατρούς του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor αφού δεν ήθελε να κάθεται στον πάγκο και οι συμπαίκτες του να αγωνίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο «Πρωινό», οι κάτοικοι του Ζευγολατιου, συντοπίτες του Νίκου Μπάρτζη, «ζήλεψαν» την υποδοχή που επεφύλασσαν οι κάτοικοι της Ρόδου στον James Καφετζή και ετοιμάζουν κάτι ανάλογο.

Η υποδοχή η οποία ετοιμάζεται για τον Νίκο Μπάρτζη αναμένεται να είναι φαντασμαγορική ενώ τον ουρανό της περιοχής θα φωτίσουν πυροτεχνήματα αξίας 1.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, ζήλεψαν πάρα πολύ την εντυπωσιακή υποδοχή που επεφύλαξαν οι Ροδίτες στον Τζέιμς. Θέλουν λοιπόν να κάνουν κάτι πιο αντυπωσιακό. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε, ότι έχουν ήδη αγοραστεί 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στον δρόμο, από εκεί που στρίβεις από την Εθνική για το Ζευγολατιό. Δηλαδή σε όλο τον παράδρομο από την Εθνική που θα στρίψει το αυτοκίνητο μέχρι το Ζευγολατιό. Θα γίνει ειδική κατασκευή, θα πηγαίνει αργά το αυτοκίνητο και θα σκάνε δεξιά και αριστερά. Όσο προχωράει το αυτοκίνητο προς το Ζευγολατιό, θα σκάνε δεξιά κι αριστερά τα πυροτεχνήματα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.