Τη ζωή ενός μικρού σκύλου έσωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού, περνώντας δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης, κάτι που τον οδήγησε -χωρίς να το σκεφτεί και πολυ- να μπει μέσα σε αυτόν για να σώσει το τετράποδο.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… Σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», διερωτήθηκε.

Το κουτάβι, αν και αρχικά τρομοκρατημένο, έδειξε αμέσως χαρούμενο που κατάφερε να απεγκλωβιστεί από αυτήν την κατάσταση.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίνα Πρίντζου, έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο, μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… Η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.